klanten

Vernay Europe te Oldenzaal
Sinds de oprichting in 1935 heeft Vernay zich ontwikkeld tot wereldwijde marktleider op het gebied van “vloeistof controle systemen”. Deze systemen zorgen voor een betere regulering van de vloeistof in het eindproduct. De systemen worden geleverd aan de met name de automobiel industrie maar ook aan de medische, printer en small engine industrie.

Vernay ingenieurs en chemici zijn erkend in de hele industrie voor het oplossen van hardnekkige problemen, het verstrekken van co-ontworpen en het op maat maken van “fluid control” oplossingen. Op deze wijze dragen zij bij van het omzetten van de meest ambitieuze product visie van de klant tot een realiteit.

Vernay beschikt over in-house, world-class R & D-laboratoria in de VS, Europa, en Azië. Van hieruit worden de systemen in samenspraak met de klanten ontworpen en ontwikkeld om vervolgens in productie genomen te worden.
Meer weten? Kijk op www.vernay.com.

IJsselvliet organisatieadviseurs te Zwolle
IJsselvliet is een organisatieadviesbureau dat organisaties helpt de strategische doelen scherp voor ogen te houden en deze daadwerkelijk te bereiken. Dat pakken we pragmatisch aan: we schrijven geen dikke rapporten, maar komen met een resultaatgericht en gedegen advies. Daarbij richten we ons niet alleen op het management, maar ook op de mensen op de werkvloer. Ook zij moeten geloven in wat er op directieniveau is besloten om daadwerkelijk ‘van visie naar actie’ te komen. Voor meer informatie kijk op www.ijsselvliet.nl

HVbeNsit te Dalfsen
HVbeNsit is een V.O.F., bestaat sinds 1 juli j.l. en is voortgekomen uit 2 gelijksoortige ondernemingen. HVbeNsit heeft als doel: het ondersteunen van particulieren, MKB bedrijven en (basis)scholen op het gehele ICT-gebied. Dit kan dus variëren van het leveren van computers, printers en netwerkonderdelen tot het inrichten en aanleggen van een computernetwerk alsmede het adviseren over de aanschaf en inrichting ervan. HVbeNsit onderscheidt zich door hierin ook een goed advies te geven, vaak gebaseerd op eigen ervaringen of op onze kennis van de situatie bij de klant. Tevens kunt u hier ook terecht voor onderhoud en reparatie. Meer informatie? Kijk op www.hvbensit.nl

Vincent Hartman Fotografie te Heino
Vincent Hartman Fotografie is gevestigd in de Parel van Salland, Heino, tussen Zwolle en Raalte, Overijssel. Het is een eer om als fotograaf zoveel verschillende mensen te leren kennen en te mogen portretteren. Wij verwelkomen u graag in onze fotostudio. U kunt terecht voor uw portret en productfotografie, redactionele fotografie, bedrijfsfotografie, bruids en bedrijfs reportage, reclame, interieurfotografie en events.

Vakmanschap, ervaring en passie staan garant voor een compromisloze kwaliteit overtuig u zelf en kijk op www.vincenthartmanfotografie.nl

RPC Packaging Holdings B.V. te Deventer
RPC Group is de Europese marktleider in vormvaste kunststofverpakkkingen, geproduceerd door middel van alle drie productietechnieken:  spuitgieten, thermoformeren en blazen.  De groep telt 50 bedrijven verspreid over 18 landen en stelt meer dan 7.300 personen tewerk.

De klantportfolio is heel verscheiden en omvat zowel grote als kleinere aanbieders van consumentenverpakkingen voor de voedingsmarkt, personal care,  cosmetica en farma.  Daarnaast levert RPC ook industriële verpakkingen voor verven en lakken alsook agrochemische produkten.  RPC is met name sterk in het gezamenlijk met de klant ontwikkelen van nieuwe designs en verpakkingsoplossingen voor nichemarkten.

RPC Packaging Holdings BV is de Nederlandse tussenholding die de financiering en deelnemingen beheert op het Europese vasteland.  Met een team van 5 personen is zij verantwoordelijk voor het cash management, rapportage en tax planning voor deze bedrijven. Meer weten, kijk op www.rpc-group.com.