Administratieve Diensten uit Heino

GB Administratieve Diensten is een kantoor met meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van administratieve diensten en het geven van adviezen op het financiële en fiscale vlak.
GB Administratieve Diensten Heino kan u ontlasten van uw administratieve zorgen vandaar het motto "uw administratie, onze zorg".

Meerwaarde
Als u eigen ondernemer bent, dan snapt u heel goed dat u er met
€ 10.000 op de bankrekening beter voor staat, dan wanneer u zich
voor € 10.000 in de schulden heeft gestoken. De meerwaarde van
GB Administratieve Diensten heino is nu juist dat het kantoor inzicht geeft in de betekenis van bepaalde cijfers. Concreet betekent dit inzoomen op bepaalde posten en de ondernemer net dat kleine zetje geven waardoor hij (weer) op het juiste spoor komt. GB Administratieve Diensten Heino wil dus graag het verlengstuk van de ondernemer zijn en meer doen dan alleen het verwerken van de cijfers.

Van multinational tot MKB ondernemingen en particulieren
Natuurlijk is ondernemersgeest een groot goed, maar van een
eigen ondernemer wordt vooral ook realisme verwacht. Voor
GB Administratieve Diensten Heino is dat niet anders. We dromen dus van een klus voor een multinational, maar houden graag onze voeten op de Sallandse bodem. Realisme betekent bij ons dat we actief willen zijn voor de MKB ondernemingen, van eenmanszaak tot ondernemingen met ca. 50 personeelsleden. Omdat we een optimaal contact met onze klanten nastreven komt onze brede ervaring vooral tot zijn recht bij dit type bedrijven. Maar ook voor particulieren geldt dat vanuit een vertrouwensband iets extra´s van GB Administratieve Diensten Heino verwacht mag worden.