diensten

Een goede administratie is voor ons het fundament onder een professioneel geleide onderneming. Niet alleen leg je vast wat achter je ligt; het is ook de voedingsbodem voor een realistische blik op de toekomst. GB Administratieve Diensten kan dit op verschillende wijzen voor u verzorgen en ook hier geldt: uw administratie, onze zorg! 

Interim administrateur
GB Administratieve Diensten is breed inzetbaar en kan worden ingeschakeld voor allerlei diensten op financieel / administratief gebied. Van het inboeken van facturen tot de aangifte van omzetbelasting en van juridisch advies tot het schrijven van een meerjarenraming.

Intern of extern
Bent u als ondernemer op zoek naar iemand die de administratie kan verzorgen, dan is GB Administratieve Diensten een goede en flexibele partij. We kunnen zichtbaar op uw kantoor aanwezig zijn en werken met uw administratief systeem en/of op onze eigen locatie werken met het voor ons vertrouwde administratiepakket. Voor GB Administratieve Diensten geldt altijd: uw administratie, onze zorg!

Nieuwsgierig wat GB Administratieve Diensten voor u kan betekenen? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!